05-04-15

Afscheid

 Pelgrimszegen

Deze week stond in het teken van afscheid nemen van: oudcollega's, koorleden en of vrijwilligers van het RVT Capenberg, de volksdansploeg, de wandelclub en vandaag de parochie. Pastor Didier doopte ons met het levende water van de Paasviering. We kregen ook een palmtak, een verwijzing naar het verhaal van Noach waar Frank tijdens een kort woordje naar alludeerde. Wij lieten een takkenbosje achter, een teken van verbondenheid. Daarna werd de eerste stempel geplaatst in ons stempelboekje.

image.jpg

 

Na het rapen van enkele paaseitjes, volgde het afscheid van onze kinderen en ons kleinkind. De laatste afspraken werden gemaakt. Daag en tot binnen 75 dagen.

image.jpg

 

15:24 | Permalink

Commentaren

Toen Pastor Didier jullie verwelkomde als "oud-vormelingen" tijdens de geloofsbelijdenis van de vormelingen anno 2015. Kon niemand weten dat er tussen deze vormelingen één meisje zat dat reeds zelf in 3 etappes naar Compostela was gefietst ( 2012: Borgerhout - Tours ..op aanhangfiets) (2013: Tours - St jean Pied de port...op eigen fiets) (2014..laatste stuk tot Compostela..Eigen fiets).
Wij wensen jullie veel plezier op deze ongelooflijk mooie trip en geniet van de rustige wegen in Frankrijk want vanaf Spanje worden de wegen en overnachtingsplaatsen veel drukker !!

Gepost door: Erik Nicque | 12-04-15

Proficiat Frank en Myriam, succes met uw tocht, behouden terugkeer. Vanwege uw vroegere straatbuurman (nr 63) die in 2009 ook naar Compostela fietste, (19 april tot 25 mei 2009) voor 'kom op tegen kanker' als goede doel.
Laat de regen of de droogte u niet deren, na regen komt zonneschijn, na bergop komt bergaf (maar waarom moest het dan eerst omhoog?) en Santiago bereiken is een unieke beleving. Ik wens u veel plezier en nogmaals: behouden tocht. Ivo

Gepost door: Ivo Guisset | 02-05-15

De commentaren zijn gesloten.