06-04-15

Nog één keer slapen

Er zijn twee redenen om te vertrekken:

"Wij zijn een generatie geworden zonder verhalen. Onze enige zorg is de laatste modetrend. Wij kennen de oude verhalen van Noach niet meer. Hoe hij de aarde heeft gered en hoe wij allemaal  uit dezelfde ark zijn gekomen toen een duif kwam aangevlogen met een palmtak. Indien we die verhalen zouden kennen, zouden we ons meer verbonden voelen en zou er vrede, vriendschap en gastvrijheid op aarde zijn" 

" Als mensen sterven kijken ze in een spiegel. Wie heeft geleefd voor wat hij heeft, kijkt in een lege spiegel. Want al het materiële is vergankelijk en dan is de spiegel leeg. Wie heeft geleefd voor anderen, kijkt in een spiegel die gevuld is met blije gezichten. Gezichten van diegene die van hem of haar hebben gehouden en omgekeerd. Dat is de hemel."

Daarom rijden wij voor het "Vriendenhuis" een huis voor "Vrienden" met een verstandelijke beperking. 

"Wat je voor de minsten van de mijnen doet, doe je voor mij."

Afscheid, het vriendenhuis, sterven

08:00 | Permalink

Commentaren

Een heel boeiende reis met toffe ontmoetingen en schitterende landschappen, steden en dorpjes.Ik ga in gedachten mee en volg jullie d.m.v. de nieuwsbrieven. Goede reis!

Gepost door: Rita Remy | 06-04-15

Goede reis !

Zonnige groetjes,
André

Gepost door: André | 06-04-15

Succes, ook vanwege Marraine. Ik liet haar het interview op de radio horen wat ik opnam. Zij vindt het een hele uitdaging!!!

Gepost door: Ludo | 07-04-15

De commentaren zijn gesloten.