19-04-15

Iedereen leeft een verhaal

 

image.jpg

Nadat we Tours hadden bezocht logeerden we gisteren bij madame Audenet, 30 jaar Gîtes de France. Niet om financiële redenen maar om haar verhaal kwijt te kunnen aan pelgrims en andere gasten. Ze verloor haar zoon en enkele jaren later haar schoondochter. De drie achtergebleven wezen voedde ze op met haar man die nu zelf ziek was. "Ieder van ons leeft een verhaal".

image.jpg

We hebben onze route verknipt. De Achillespees van Frank is in Chartres serieus toegetakeld en zoals sommige zeggen:   "Nen ezel verslijt eerst aan zijn poten". We rijden nu kortere stukken zo kan de pees rusten en hebben we meer tijd om rond te kijken. Op 25/4 worden we verwacht in Preignac, dus hebben we tijd zat.

image.jpg

En alsof ze ons hierboven goed gezind zijn hadden we twee dagen de zon op onzen bol en wind in de rug. Nu zijn we in Châtellerault, hier begint het Zuiden. De bomen dragen hier blad, de bloemen bloeien uitbundig, de wijnstokken lopen uit, over de akkers scheren zwaluwen en er is heel veel bloeiend koolzaad.

image.jpg

image.jpg

17:03 | Permalink

Commentaren

Hallo Compostellafietsers,
Hier ook schijnt de zon, ik kijk er steeds naar uit om jullie reisverslag te lezen.
Frank, verzorg je goed want het is nog een heleboel kilometers te fietsen. De foto's zijn mooi. Hou jullie goed
Magda

Gepost door: magda | 19-04-15

Hallo Frank en Myriam,
Jullie hebben nu prachtig weer en ook een mooie omgeving! We zijn momenteel een goed werk aan het doen opeen Ziekenzorgvakantie , maar hier is het ook prachtig weer! Goede moed.en buen camino! Tot ziens! Julien en Linda

Gepost door: Linda | 19-04-15

Wij bewonderen jullie en wachten iedere dag vol ongeduld op jullie dagelijks verslag dikke kus voor jullie xxx

Gepost door: viviane | 19-04-15

Bonjour,

Even rustig aan doen,we hebben zulke dingen ook bij de wandelaars gezien.

Gepost door: Louis en Anni | 24-04-15

De commentaren zijn gesloten.