29-05-15

Antwerpen, we hebben een probleem!

We rijden al meer dan 3000km met een schurend geluidje. We bezochten al meerdere fietsherstellers en Laurent zond zelfs een nieuw onderdeeltje naar Frankrijk. Vermits we vandaag een rustdag plande aan het strand, liepen we nog eens binnen bij een hersteller. Ook hij kon de oorzaak niet vinden. Wees gerust, alles is onderzocht en onderdelen die de oorzaak zouden kunnen zijn , werden in het verleden vervangen. Maar... vanochtend, tijdens het onderzoek, hebben we twee scheurtjes ontdekt in de kader, ter hoogte van de voorste trappersas. We kunnen nog fietsen, we moeten de scheurtjes alleen regelmatig controleren en in het slechtste geval stoppen. Op- en afritten, verkeersremmers zullen we voorzichtig nemen. Misschien kan er iemand voor ons in Compostela een kaars gaan branden.

Het betere nieuws is dat we aan het strand zijn geweest en de activiteiten van de zeeklassen hebben bewonderd. Verder hebben we verschrikkelijk goed gegeten en ne ferme middagdut gedaan.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

17:26 | Permalink

Commentaren

Misschien kan je maar een RX laten maken,
bij een firma die buizen aan elkaar last.
Een " Foto-las " .

Gepost door: André | 29-05-15

Dag Frank en Myriam,
Kennissen vonden het een moedige trip naar Compostella op fietswielen, maar ze vielen helemaal om als ze hoorden dat jullie ook terug fietsen! De prachtige foto's doen watertanden, niet om te fietsen, maar om de regio's te bezoeken...
Veel moed voor de komende kilometers en hopelijk niet té veel last van metaalmoeheid!

Gepost door: Ludo | 02-06-15

De commentaren zijn gesloten.